L'Ajuntament de Cornellà dona suport als Castellers per al concurs de Tarragona

"Fem pinya" entre tots i animem els liles!

Els Castellers de Cornellà participen aquest dissabte 1 d’octubre al Concurs de Castells de Tarragona. Els camises liles de la nostra ciutat viatjaran al sud del país per formar part d’aquest certamen, que reuneix les principals colles castelleres de Catalunya. Dilluns passat els Castellers es van reunir amb l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, i el regidor de cultura, Ot Garcia, que els van mostrar el seu suport per afrontar el concurs i van animar la ciutadania a donar-los un cop de mà en els darrers assajos i en dia de l'actuació.

Aquest divendres hi ha un assaig especial al seu local a l'Espai La Caldereria (Sevilla s/n, darrere LIDL) i conviden a tota la ciutadania a acompanyar-los i donar-los el seu suport. Hi seran fent assajos de 20 a 21 h la canalla, i de 21 a 23 h els adults.

Així mateix, podeu acompanyar-los al concurs de Tarragona, fins i tot ofereixen el transport. Les persones interessades poden anar i tornar amb els Castellers de Cornellà en autocar, s’enduran una samarreta de la colla, podran gaudir de l’espectacle casteller i, a més, soparan amb la colla. Cal enviar un correu electrònic a colla@castellersdecornella.cat o anar al local dels Castellers, divendres 30 de setembre, entre les 20 i les 23 h.

Som-hi Liles!