L'Ajuntament de Cornellà obre una nova convocatòria de plans d'ocupació

L'Ajuntament de Cornellà ha obert una nova convocatòria de Plans d'Ocupació per a contractar 50 persones amb un contracte temporal. Les persones que hi aspirin han de respondre a diferents perfils professionals: 26 seran contractats per un any com a auxiliars administratius, 15 com a peons, amb diferents especialitats relacionades amb l'àrea de manteniment municipal, i per un període de nou mesos; i 9 més ocuparan un lloc de treball com a conserges, també per a nou mesos.

Es tracta del segon període de contractació recollit al Pla de Xoc contra l'Atur 2020, aprovat per la Junta de Govern Local. 

La convocatòria serà oberta entre el 4 i el 18 de novembre. A l'apartat d'Oferta Pública/Plans d'Ocupació de la web municipal hi ha penjades les bases completes de la convocatòria, així com els requisits necessaris i el procediment per fer la sol·licitud. Durant el període de presentació de sol·licituds, es podrà demanar informació i aclariment de dubtes respecte del procés al Servei d’Ocupació de Can Mercader, al telèfon 93.474.33.99 o mitjançant correu electrònic a insercio@aj-cornella.cat.