L'Ajuntament prepara un acte d'homenatge a les persones víctimes de la pandèmia

L'Ajuntament de Cornellà té la intenció d'organitzar properament un acte en record de les persones de la ciutat que ens han deixat víctimes de la pandèmia de la COVID-19, i que, per les circumstàncies del confinament o les restriccions a la celebració de cerimònies, no van poder ser acomiadades com les seves famílies haurien desitjat.

L'Ajuntament vol acompanyar-les en aquest tràngol, en nom de tota la ciutat, i dedicar-hi un espai commemoratiu. Per aquesta raó, demana als familiars que hi estiguin interessats que ho notifiquin a través del formulari que trobareu en aquesta pàgina de la web municipal, abans del 20 de juliol, per poder facilitar així que totes les famílies que ho desitgin puguin participar en el comiat conjunt.

Per ara, també s'està estudiant el moment, que serà previsiblement durant el mes de setembre, i el lloc més adients per realitzar el mencionat acte comunitari d'homenatge, sota el lema, "Cornellà, al vostre costat", que es faran públics el més aviat possible, així com les característiques que tindrà.

En un primer moment, ja es va plantejar la celebració d'un acte d'aquestes característiques el juliol de l'any passat, però la situació epidemiològica va aconsellar posposar-lo. Les famílies que ja s'hi van inscriure no cal que ho tornin, a fer, ja que l'Ajuntament s'hi posarà en contacte en breu.