Les biblioteques municipals obren les tardes durant l'agost

Fins al proper 15 de setembre, les biblioteques de Cornellà Central, Sant Ildefons i Tersa Pamies obren les tardes de dilluns a divendres, des de les 15.30 h a les 20.30 h. Llevat del dimarts 15 d’agost que és festiu i les biblioteques romandran tancades.

La Biblioteca Clara Campoamor i la Marta Mata romandran tancades.  A La Biblioteca Clara Campoamor si que es podrà fer ús de les Sales 24 h com a espai d’estudi, per part de totes aquelles persones majors de 16 anys que disposin de l’aplicació mòbil M7 Citizen Security i que prèviament s’hagin enregistrat i hagin estat validades per part de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. Trobareu tots els detalls al  web de la xarxa de biblioteques.

La Biblioteca Marta Mata romandrà tancada per obres de manteniment . En el seu lloc, la Biblioteca Teresa Pàmies estarà oberta en horari de tarda, de 15:30 h a 20:30 h, de dilluns a divendres.

Els documents prestats a les biblioteques Clara Campoamor i Marta Mata que es vulguin retornar al llarg d’aquest període de tancament, poden ser entregats a qualsevol dels equipaments de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que ofereixin servei durant aquests mesos. Malgrat aquesta possibilitat, i atesa aquesta situació excepcional, el sistema de préstec ampliarà automàticament les dates de retorn fins al mes de setembre. Us recordem que podeu consultar els vostres préstecs i llurs dates de venciment dins l’Espai personal de la Biblioteca Virtual.

Bon estiu i bona lectura

Cada any, des de l’Ajuntament de Cornellà es posa en marxa la campanya ‘Bon estiu, bona lectura’ que busca incentivar la passió pels llibres durant aquesta època de l’any. Les biblioteques fan recomanacions segons edats i preferències. Consulta les propostes i animat a descobrir nous mons mitjançant la literatura.

WEB DE LA XARXA DE BIBLIOTEQUES
RECOMANACIONS DE LECTURES PER A L'ESTIU