L'Oficina d'Atenció Ciutadana amplia els serveis virtuals

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Cornellà augmenta les gestions de tràmits per videoatenció. Si fins ara es podien fer els tràmits d’alta al padró, l’autorització de domiciliació bancària, la comunicació d’obres i la sol·licitud d’informe d’estrangeria, a partir d’ara s'hi sumen també el canvi de domicili al padró, la baixa per defunció i la modificació de dades personals de l’habitant.

El servei de videoatenció de l'OAC permet fer per videotrucada una sèrie de tràmits que usualment s'haurien de fer a l'OAC de manera presencial. Cal concertar hora prèviament i disposar en el moment de la videotrucada ja de tota la documentació requerida, que s'indicarà a l'usuari o usuària en el moment de confirmar la cita. Concerta cita per videotrucada (OVAC).

Aquest servei complementa l’OAC 360º, un suport telefònic per acompanyar els ciutadans en la tramitació online, que està operatiu de dilluns a divendres en horari ininterromput de 8 a 20 hores. Per fer-ne ús, l'usuari o usuària ha de trucar al 93 595 50 93, o bé omplir un formulari a la Seu Electrònica, o bé a través del correu electrònic oac360@cornella.cat. Més informació del servei OAC 360º.

 

Tots aquests serveis tenen com a objectiu acompanyar els ciutadans i ciutadanes i facilitar-los les gestions i tràmits amb l’Ajuntament. El centre de gestió integral és l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la plaça de l’Església, des d’on es gestionen cada any 25.000 visites, de les quals el 44% es tramiten a partir de cita prèvia. La majoria de tràmits tenen a veure amb l’alta al padró, el registre, tràmits d’IBI, canvis domiciliaris, baixa de padró, etc.

OFICINA D'ATENCIÓ CIUTADANA

Plaça de l’Església, s/n
Dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h i de 16.30 a 19.30 h
oac@aj-cornella.cat

Oficina d'Atenció Ciutadana

ESTALVIA TEMPS AMB CITA PRÈVIA

Recordeu que l’Oficina d’Atenció Ciutadana atén amb cita prèvia, preferentment. La cita prèvia us permet demanar dia i hora de manera senzilla i còmoda.

Concerta cita prèvia a l'OAC

TRÀMITS ONLINE

El Catàleg de Tràmits és la guia que detalla tots els tràmits municipals que l’Ajuntament
ofereix a ciutadania, empreses i entitats. Fins i tot se'n poden fer alguns de manera virtual.

Catàleg de tràmits