Matinal familiar sobre reciclatge

Es farà al barri d’Almeda, coincidint amb les seves festes.

Dins de les festes d’Almeda, que se celebren aquests dies en el barri (fins al 14 de juliol), l’Ajuntament de Cornellà organitza una matinal familiar d’activitats que giren entorn del concepte del reciclatge i de la campanya municipal de conscienciació ‘Cornellà Recicla+’. Aquesta festa sobre el reciclatge es portarà a terme el dissabte 13 de juliol, d’11 a 13.30 h, al carrer Salvador Dalí.

Les propostes que es duran a terme en aquesta matinal d’activitats seran: taller d’elaboració de sabó de glicerina, a través del qual els participants podran endur-se el seu sabó, fet amb colors, flors i essències naturals; sessions de Toc Toc Jocs, que són jocs en gran format tradicionals i sobre habilitats amb portes velles recuperades, reciclant-les i convertint-les en jocs d’entreteniment; i tallers i activitats mediambientals.

Cornellà Recicla+

Aquesta matinal familiar està relacionada amb la campanya municipal ‘Cornellà Recicla+’, que té l’objectiu de conscienciar la població local de millorar les dades de recollida selectiva de la ciutat, a través d’activitats familiars –com aquesta festa-, habilitant espais informatius o oferint suport i assessorament sobre el sistema de reciclatge.