Les Nits Insòmnia s'allarguen fins a desembre

Nits Insòmnia s'adapta a la situació actual de confinament i allarga les activitats virtuals fins a les portes de les festes de Nadal
Les Nits Insòmnia s'allarguen fins a desembre
L'edició 13 acompanya els joves, els dissabtes de confinament nocturn

Les Nits Insòmnia de l'edició de la tardor 2020 s'allargaran fins al 20 de desembre, oferint activitats online a públic d'entre 16 i 35 anys cada cap de setmana. Fins ara les activitats oferides han tingut èxit, i ha hagut una participació d'usuaris habituals i de joves que per edat o per altres qüestions mai havien gaudit de  Nits Insòmnia. El departament de Joventut ha aprofitat aquesta situació per trobar noves opinions i propostes que ens permetin continuar oferint activitats, sortides directament de les peticions dels  usuaris i usuàries, no només per a aquesta edició si no també per a edicions properes.

Nits Insòmnia porta amb aquesta 13 edicions, sent un punt de referència per l'oci alternatiu per a joves a Cornellà. És un projecte viu que sempre mira cap al jovent i  intenta oferir activitats que siguin engrescadores i cobreixin totes les inquietuds lúdiques i d'oci dels diferents grups de població jove. Per això en les especials circumstàncies actuals, Nits Insòmnia no podia deixar passar l'oportunitat per oferir una oportunitat més d'oci per els i les joves que viuen el confinament de dissabte a la nit. 

Les activitats són possibles gràcies a la col·laboració d'Agents Insòmnia, joves que van fer el curs de dinamització juvenil que ofereix el mateix departament cada any i que s'han anat quedant, per proposar, organitzar, col·laborar i portar cap endavant les activitats online que hem oferit fina ara.

Podeu trobar més informació al compte d'Instagram @nitsinsomnia. La propera activitat és el dissabte 5 de desembre, amb un trivial per Whtasapp. Us hi podeu inscriure a través d'aquest enllaç.