Nou cicle de tertúlies entorn la criança

S'hi poden apuntar els pares i mares de nens de 0 a 3 anys empadronats a Cornellà.

Aquest dimarts 13 d’octubre a les 18:30 hores obre les portes el Centre de Petita Infància i Família de Cornellà (Av. Línia Elèctrica, 9-11)  per oferir un cicle de tertúlies per a mares i pares de Cornellà, amb l’objectiu de reflexionar entorn a temes relacionats amb la criança dels seus infants de 0 a 3 anys.

Les trobades es realitzaran de forma presencial en dos grups estables amb totes les mesures de seguretat i higiene (desinfecció o rentat de mans, us obligatori de mascareta, distància interpersonal de 1,5m i ventilació de l’espai). El centre de Petita Infància compta amb un ampli pati, que si la meteorologia ho permet, serà un dels espais de trobada.

Les trobades dels dos grups setmanals seran una els dimarts de 18.30 a 20.00 hores,  i l’altra els dimecres en el mateix horari, conduïts per les professionals de l’educació en petita infància del propi Centre.

En les tertúlies es tractaran diferents temes com: la importància dels rituals i les rutines, la maternitat i la paternitat, l’afectació de la pandèmia en la vida familiar, el joc com a font d’aprenentatge i creixement, l’alimentació infantil i familiar, el llenguatge de les emocions, la conciliació familiar. Es comptarà amb la col·laboració, d’entre altres,  dels professionals del SOAF (Servei d’Orientació i Acompanyament Familiar) per aquells temes que puguin sorgir a partir de les demandes i les necessitats de les famílies que hi participin.      

Més informació i inscripció prèvia a través de l’e-mail mamartinez@fundesplai.org. Espai gratuït.