Nous clubs de lectura a les biblioteques de Cornellà

Comencem nou any i nova programació d'activitats per al públic de totes les edats a la Xarxa de Biblioteques de la Cornellà (XBC).

A més de les activitats habituals de dinamització lectora per als infants com el "Va de contes", els tallers "Crea... Acció!" i el "Dissabtes Familiar"... trobem altres de molt originals com "Lectura amb gossos" que pretén millorar i reforçar l’autoestima lectora dels nens i nenes amb els gossos de manera lúdica i festiva, o el divertit taller de cuina en anglès "Little chef".

A  més, s'han posat en marxa nous clubs de lectura. En primer lloc, a la Biblioteca Teresa Pàmies comencen les "Tardes de novel·la"; en segon lloc, a la Biblioteca Clara Campoamor, obren una finestra a històries de la Història: "HistòricaMent", un club de lectura més enllà de la novel·la històrica  i, finalment, a la Biblioteca Sant Ildefons reprèn el "Club de Lectura Fàcil en Català". Aquests clubs s'afegeixen als ja existents a la XBC: club d'idimes de castellà, de francès, "Al vostre gust", "La sal de la vida"... N'hi ha, com podeu veure, per a tots els gustos i totes les temàtiques, fins i tot de virtuals.

COMUNITAT LECTORA VIRTUAL “CIUTATS LITERÀRIES”

Ciutats literàries és una comunitat lectora virtual en la qual, a partir de l'aplicació Tellfy, es comentaran diferents novel·les que us transportaran a diverses ciutats del món. El pròxim llibre que treballaran és "La Dona pèl-roja" d’Orhan Pamuk. Les persones inscrites podran generar un debat permanent sobre la novel·la proposada, parlant sobre les impressions que esta produint la lectura abans del dia de la trobada, amb l’assiduïtat que vulguin, i de manera molt fàcil des del seu telèfon mòbil.

Ja us hi podeu inscriure! 

Web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà