Nous horaris a les Re-Parades de la ciutat

Les Re-Parades són serveis municipals que t'ajuden a reduir i gestionar correctament els residus.
Nous horaris a les Re-Parades de la ciutat
Re-parada del Centre

Les Re-Parades de la ciutat ja tornen a ser obertes, despés del descans estiuenc, i ho fan amb nous horaris per faclitar el reciclatge dels residus especials més habituals, com càpsules de cafè, piles, l'oli de cuina..., per aquest últim et faciliten als mateixos punts unpot específic i quan se'n porta un de ple, se’n retorna un de nou buit i net. L’oli usat de cuinar és un residu que, separat i gestionat de forma adequada, es pot convertir en biodièsel. En canvi, l’oli que s’aboca a l’aigüera pot provocar embussaments i embrutiments en canonades, increment dels costos de depuració de les aigües residuals a les depuradores i un impacte negatiu als ecosistemes aquàtics.

A les Re-Parades també us assessoraran en l'autoreparació d’alguns objectes per allargar-ne la seva vida útil i generar menys residus, a través de tallers setmanals especialitzats en bicicletes, petits aparells elèctrics o aparells informàtics. Les sessions d'assessorament es fan una tarda cada dues setmanes a cada quiosc. També podreu deixar aquells aparells en bon estat que pugueu donar una segona vida i ser reutilitzats a través de l’espai Re-utilitza.

NOUS HORARIS:

La Re-Parada

iconfinder-location_211767.png Carrer dels Catalans, 70

 Dimarts i dijous de 10:30 a 13:00h; dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19:30h

La Re-Parada del Centre

iconfinder-location_211767.png Carrer Menéndez Pelayo amb carrer Mossèn Jacint Verdaguer

 De dilluns, dimecres i divendres de 10:30 a 13:00 hores; dimarts i dijous de 17 a 19:30 h

Per a complir els objectius mediambientals fixats per la Unió Europea, reciclar el 55% de tots els residus municipals al 2025 i el 60% el 2030, cal el compromís de tota la ciutadania.

Més informació sobre la gestió dels residus especials i les deixalleries de Cornellà