Nova edició de la Fira de la Solidaritat per a la Cooperació

Dissabte 1 d’octubre, de 17.30 a 21.30h, a la plaça Catalunya, celebrem la 22a edició de la Fira de la Solidaritat
Nova edició de la Fira de la Solidaritat per a la Cooperació
Interiors habitatges Edifici Pisa

La XXII Fira de la Solidaritat arriba dissabte 1 d’octubre per a treballar la pau i la no-violència a través de diferents iniciatives. 

A la Plaça de Catalunya s'instal·larà la Mostra d’entitats de solidaritat i cooperació, on tindreu l’oportunitat de conèixer els projectes solidaris amb els quals treballen les entitats locals arreu del món. Serà un espai on poder parlar amb les entitats de cooperació internacional del municipi.

A més a més, durant la tarda hi haurà activitats programades per a tota la família, entre elles jocs de fusta a càrrec de Ludiespai. Per a finalitzar l’acte, hi haurà l’actuació musical, de 20 a 21.30 h, de Grooviyama, grup musical que es mou entre el funk i el pop, sense perdre mai l'energia del rock ni l'essència de la música negra.

Finalment, el divendres 7 d’octubre, a les 18.30 h, a la carpa de l'exposició "Enfortir Cornellà" situada a Plaça Europa, es farà la conferència d’Ahmed Ettanji, periodista, cofundador i president del col·lectiu d’Équipe Média, un grup d’activistes i periodistes sahrauís que treballen de forma clandestina als territoris ocupats del Sàhara Occidental des de l’any 2009.

Les entitats que hi participen són:

Associació Amic de la Institució Claretiana; Associació de Veïns Barri Gavarra; Associació Catalana per la Pau; Creu Roja Cornellà de Llobregat; Cornellà Solidari; Fundació Pau i Solidaritat; IPI Associació Iniciativa Pro Infància; Associació Solidària Gent Teranga; Kawral Sukabe, Lucha contra la pobreza; Fundació Josep Comaposada-Sindicalistes Solidaris; Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca Amador; Catratxhos, Associació de cooperació amb Honduras.

PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT:
📍Mossèn Andreu, 17 (Oficina Jove de Cornellà)
📞93 376 28 00 o 630 825 811
puntvolisol@gmail.com
584ac2d03ac3a570f94a666d - Construlanding @punt.voluntariatsolidaritat
Icono de logo, logo de twitter, logo de twitter, azul, medios de  comunicación social png | PNGEgg @puntvolisol
Archivo:Instagram icon.png - Wikipedia, la enciclopedia libre @puntvoluntariatcornella
Ammar Córdoba (@ammar-cordoba-sindicato) | AllMyLinks padlet.com/voluntariat