Obert el termini per presentar-se al 37è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà

T’agrada dibuixar còmics? Doncs, demostra el teu talent a la nova edició del Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà. És obert a joves d’entre 12 i 14 anys, en categoria júnior; de 15 i 17, en categoria juvenil, i fins a 30 anys, a la categoria sènior. Heu de presentar obres inèdites, en castellà o català, fins al proper 30 de juny.

Hi ha diferents premis en metàl·lic, lots de còmics, un curs de dibuix a l’Escola de Còmic Joso i, fins i tot, un viatge al festival d’Angoulême, a França. Totes les obres s’han d’enviar per correu postal al Departament de Joventut, C/Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18 (baixos interior). Les que siguin en format digital, també ho hauran de fer per correu electrònic a comicsacornella@gmail.com

Les millors obres s’exposaran al Castell durant el mes de novembre, celebració de la Mostra de Còmic de Cornellà 2021. Durant el període de presentació de treball, també podeu participar en la votació popular del Premi Ivà al millor historietista professional, entre diversos candidats.

El concurs arriba l'any 2021 a la 37a edició, i està organitzat per l’Ajuntament de Cornellà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Centre de Normalització Lingüística de Cornellà, Ediciones La Cúpula, El Jueves, Norma Editorial, Panini Comics, Planeta Còmic, Penguin Random House, Escola Joso i Dibbuks.

 

Més informació:

 @ComicsCornella

 @cornellacomic

 Bases del 37è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà" |   Votació del Premi Ivà