Pantalla gegant a l'Auditori de Sant Ildefons per seguir l'actuació de Levi Díaz a Eurovisió

Pantalla gegant a l'Auditori de Sant Ildefons per seguir l'actuació de Levi Díaz a Eurovisió
Foto: rtve.es

El diumenge 19 de desembre, el cantant cornellanenc Levi Díaz participarà a la final del concurs musical Eurovisió Junior, que organitza a París la UER (Unió Europea de Radiodifusió), ens que agrupa les principals televisions del continent. L'espectacle comença a les 16.00 hores i Díaz ha d'intervenir en la 16ª posició d'un total de 19 participants.

L'Ajuntament de Cornellà habilitarà l'Auditori de Sant Ildefons amb una pantalla gegant per a tothom que vulgui seguir en directe per RTVE l'actuació i donar suport al jove cantant. Per motius de seguretat l’aforament serà limitat (accés lliure fins al límit d’ocupació) i s'aplicaran les mesures sanitàries vigents.

Levi Díaz té 13 anys i aquest any ha resultat guanyador del concurs televisiu ‘La Voz Kids’, després d’interpretar cançons com ‘Mama No’ al costat de Pablo López, ‘Diamonds’, ‘Warrior’, ‘Alive’ de Sia, o el complicadíssim tema ‘Never enough’ de la BSO de ‘The Greatest Showman’. Abans, el 2019, ja va guanyar el concurs 'La Veu de Cornellà' en la categoria de joves, a més de rebre el reconeixement del públic amb el guardó al concursant més carismàtic.

Vota per Levi Díaz!

Eurovisió Júnior obrirà dues finestres de votació: la primera, entre divendres 17 de desembre a les 20.00 h i diumenge 19 a les 15.59 hores (just abans que comenci el festival); la segona finestra de votació s'obrirà quan acabin d'intervenir tots els participants en directe, durant 15 minuts aproximadament.

L'audiència podrà votar per fins a 3 concursants, incloent el del seu mateix país. Aquest és l'enllaç de votació:

https://vote.junioreurovision.tv/

La música i l’art poden canviar el món. Aquest és el missatge de videoclip de “Reir”, que transmet l’esperit festiu del tema amb el qual Levi Díaz representarà a Espanya a Eurovisió Júnior 2021. Una producció plena de color i ritme, en la qual la lletra composta per David Roma cobra vida i convida als més joves a crear un món nou a través de l’esperança, imaginació, l’amistat.