Patis oberts amb dinamització esportiva durant l'estiu per als més joves

Des del dilluns 28 de juny es reprèn el programa dels Patis Oberts a Cornellà, que no es va poder dur a terme l'estiu passat per causa de les limitacions de la pandèmia. Quatre escoles de la ciutat obriran i disposaran d'un dinamitzador/a esportiu/va que supervisarà la pràctica de les activitats i coordinaran el bon funcionament de les instal·lacions, durant les tardes de dilluns a divendres, i fins al 10 de setembre (exceptuant la primera quinzena d'agost).

Aquest programa té l'objectiu de posar a disposició dels nens, nenes i joves espais adequats on poder-se relacionar i fer esport. Els patis on durant l'estiu es realitza aquesta dinamització esportiva se sumen als patis que són oberts cada cap de setmana, als matins, i que faciliten un espai de joc als més joves i afavorir així la bona convivència als espais públics i places de la ciutat.

 

Horaris

Patis amb dinamització esportiva:

La duració del programa de dinamització esportiva dels patis durant l'estiu de 2021 serà del 28 de juny fins el 10 de setembre, excepte del 31 de juliol al 15 d’agost (ambdós inclosos) que romandran tancats.

Seran oberts de dilluns a a divendres, en horari de 17.00h a 20.00h, els següents dies de la setmana:

 

Patis sense dinamització:

Dissabte i diumenge, durant tot l'any, els següents patis escolars són oberts de 10.00 a 15.00 hores, però sense dinamització de l'espai. S'hi pot practicar qualsevol tipus d'esport lliurement.

 

Amb aquest programa es tracta d’afavorir la convivència ciutadana en l’ús dels espais públics de la ciutat, en reservar les places i parcs per al descans i l’oci de la ciutadania i, alhora, fomentar la pràctica esportiva i els espais de relació d’infants i joves en unes instal·lacions adequades. 

Normes de funcionament