Per una ciutat més cívica: mobles i trastos mai a la via pública

45 tones el primer any de funcionament del servei de recollida de mobles porta a porta

L'Ajuntament de Cornellà va engegar fa un any un servei de recollida de mobles i altres trastos voluminosos a domicili, prèvia concertació de cita.

Es tracta d'un servei gratuït i exclusiu per a particulars, i en els primers 12 mesos s'han gestionat més de 6.000 recollides que suposen una mitjana mensual de 45 tones de material (mobles, trastos, o electrodomèstics de grans dimensions).
El procediment és molt senzill: cal trucar al 93 634 55 55 o sol·licitar la recollida a través de la pàgina web https://ajuntament.cornella.cat/mobles, on haurem de concertar dia per a la recollida. La nit abans només caldrà *deixar l'objecte al vestíbul de l'edifici (o al costat de la porta si és un habitatge unifamiliar), i els serveis municipals el passaran a recollir durant el matí del dia indicat.

*Recordeu que abandonar articles voluminosos a la via pública, encara que sigui a prop d'un contenidor, està sancionat amb 200 euros.

COM FUNCIONA?
Cal trucar al 93 634 55 55 o sol·licitar la recollida a través de la pàgina web https://ajuntament.cornella.cat/mobles, on haurem de concertar dia per a la recollida. La nit abans només caldrà deixar l'objecte al vestíbul de l'edifici (o al costat de la porta si és una vivenda unifamiliar), i els serveis municipals el passaran a recollir durant el matí del dia indicat.

QUÈ NO ES RECULL?
· Restes d'obra, runes, sanitaris...
· Restes de jardineria.
· Productes específics (pintures, fluorescents, piles, dissolvents...).
· Electrodomèstics canviats per uns de nous (el comerç s'encarrega de recollir els vells quan es lliura el nou).