Places vacants a les Escoles Bressol Municipals

Places vacants a les Escoles Bressol Municipals
Vuit escoles bressol municipals a tots els barris.

El passat 8 de setembre va començar el curs escolar a les vuit escoles bressol municipals de Cornellà, que oferten un total de 612 places a infants de 0 a 3 anys (nascuts el 2018, 2019 o 2020 a partir de 16 setmanes d’edat). Hores d’ara, les escoles bressol disposen de places vacants en diferents grups d’edat, per la qual cosa, la matrícula continua oberta.

L'horari de les escoles bressol és de 9 a 12 hores, i de 15 a 17 hores, amb servei d'acollida abans de l’inici i també de menjador, que es concerten a part. En aquest enllaç podeu obtenir més informació de la localització i característiques de les escoles bressol municipals.

Si hi esteu interessats/des, podeu presentar una instància a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) indicant el nom de l’infant, la data de naixement i una forma de contactar-vos. En cas que tingueu algun dubte, contacteu amb el departament d’Educació de l’Ajuntament de Cornellà, al telèfon 93.474.33.99. També us podran informar d’altres serveis disponibles per a infants d’aquestes edats, com l’Espai Nadó o els Espais Educatius Familiars.

Mesures de seguretat

Per tal d'oferir el màxim de garanties de seguretat a les famílies, en totes elles s'apliquen les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació de la Covid-19. El departament de Manteniment municipal neteja i desinfecta els espais diàriament, i d’acord amb tots els requeriments especials implantats aquest curs.

Les entrades al centre es fan per torns, esglaonadament i es pren la temperatura a tots els infants i als/a les professionals. També s'han adequat els accessos a cada centre per augmentar la seguretat:

  • Creació de zones d’espera per a les famílies al voltant de les 8 escoles.
  • Entrades i sortides per diferents accessos sempre que sigui possible per l’estructura de l’edifici. Quan no, entrades i sortides diferenciades pel mateix accés.
  • Senyalització amb marques al paviment per mantenir la distància requerida.