Portes obertes a les escoles i instituts de la ciutat de cara al curs 2021-2022

Els centres donen a conèixer els seus projectes educatius davant la proximitat de les dates de preinscripció als estudis obligatoris.

Durant les properes setmanes, les escoles i instituts de Cornellà haurien de dur a terme jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu per al curs 2021-2022. Aquest any, aquestes jornades estan condicionades per les restriccions actuals i les mesures de prevenció de la Covid-19.  És necessari entrar a la web de cada centre i contactar per telèfon o correu electrònic amb cadascun per concertar cita prèvia.

La preinscripció per al curs vinent per als estudis obligatoris s'obrirà entre el 15 i el 24 de març (educació infantil de segon cicle i primària) i del 17 al 24 de març (ESO). Tots els detalls els podeu trobar a la pàgina https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

L'Ajuntament de Cornellà edita el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s'expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l'abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

Als cartells teniu recollides les dades de contacte dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. Feu clic a l'etapa que us interessa.

      

 

També podeu consultar webs i dades de contacte al directori d'equipaments i serveis:

Escoles públiques d'educació infantil i primària

Instituts públics

Centres concertats