Preinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2022

Les preinscripcions per a les escoles bressol municipals de cara al curs 2021-2022 s'obren entre el 5 i el 14 de maig. Cornellà de Llobregat compta en l'actualitat amb vuit escoles bressol municipals, que sumen més de sis-centes places, i que estan distribuïdes per tots els barris de la ciutat. Durant les últimes setmanes han realitzat jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva proposta educativa per als infants de 0 a 3 anys.

Les famílies interessades poden formalitzar la preinscripció per Internet, a través de la web de Tràmits, on podran trobar detalls del procés a seguir i de la documentació necessària. Recordeu que, si obteniu la plaça, l'Ajuntament de Cornellà ofereix un sistema de tarifació social a les escoles bressol municipals, a partir del qual les famílies paguen les quotes del servei en funció de la seva disponibilitat de renda i del nombre de membres.

També és possible realitzar el tràmit de preinscripció presencialment, al departament d'Educació (Parc de Can Mercader), els dies 5, 6 i 7 de maig. Caldrà concertar hora a través de la pàgina http://citaprevia.cornella.cat o al telèfon 93 474 33 99.

 

Tràmit de preinscripció a les escoles bressol municipals

Calendari de preinscripció i matrícula i criteris de puntuació a les EBM per al curs 2021-2022

Quadre de places vacants per al curs 2021-2022

 

Consulteu la web de tràmits per a tots els detalls, tant de la tramitació on-line com la tramitació presencial.

En qualsevol dels dos casos, juntament amb la documentació requerida s'haurà d'assenyalar l'ordre de preferència de les escoles desitjades. Es recomana assenyalar totes les escoles per tal de tenir més opcions d'obtenir plaça. Si no s'assenyalen totes, i no s'obté plaça en les indicades, s'entendrà que es renuncia a la plaça.

El 21 de maig es publicaran les llistes baremades, i el sorteig de places es realitzarà el 2 de juny de 2021 al Citilab.

 


Les vuit escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat posa a disposició de les famílies de la ciutat vuit escoles bressol municipals, per acollir i educar els seus fills i filles entre els 0 i els 3 anys, abans de l'escolarització obligatòria als centres d'educació infantil i primària. Aquest serveis s'adrecen, preferentment a les famílies treballadores de la ciutat, i depenen del departament d'Educació de l'Ajuntament.

EBM Arc de Sant Martí barri d'Almeda
EBM Cel Blau barri de Fontsanta-Fatjó
EBM Edelweis barri de Riera
EBM La Baldufa barri de Sant Ildefons
EBM La Trepa barri Centre
EBM Linda Vista barri de la Gavarra
EBM La Rosa dels Vents barri del Pedró
EBM Mag Maginet  barri de Sant Ildefons

 

Com a alternativa a les jornades de portes obertes, al canal de YouTube de l'Ajuntament de Cornellà podeu consultar una playlist amb un vídeo de presentació de cadascun dels vuit centres.

Consulta les adreces i telèfon de contacte de cada centre al directori d'equipaments municipals