Preinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2022-2023

Aquesta setmana s'obre el termini per fer els tràmits de preinscripció de les escoles bressol municipals (EBM) per al curs 2022-2023. Hi haurà dues vies, de manera online entre el 4 i el 10 de maig de 2022, i presencial, els dies 10, 11, 12 i 13 de maig de 2022.

Cornellà de Llobregat compta en l'actualitat amb vuit escoles bressol municipals, que sumen més de sis-centes places, i que estan distribuïdes per tots els barris de la ciutat. Durant les últimes setmanes han realitzat jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva proposta educativa per als infants de 0 a 3 anys.

 

Formalitzar la preinscripció

Les famílies interessades en preinscriure el vostre fill o filla podeu formalitzar la preinscripció per Internet, a través de la web de Tràmitson podreu trobar detalls del procés a seguir i de la documentació necessària. Recordeu que, si obteniu la plaça, l'Ajuntament de Cornellà ofereix un sistema de tarifació social a les escoles bressol municipals, a partir del qual les famílies paguen les quotes del servei en funció de la seva disponibilitat de renda i del nombre de membres.

Tràmit de preinscripció a les escoles bressol

En el cas que vulgueu fer la preinscripció presencialment, és necessari que demaneu Cita Prèvia a través de la pàgina https://citaprevia.cornella.cat o als telèfons 682238211 i 669796321. En aquest cas, us haureu de desplaçar en la data que us correspongui al departament d'Educació (Parc de Can Mercader).

Sol·licitar Cita Prèvia

 

Consulteu la web de tràmits per a tots els detalls de la documentació necessària, tant de la tramitació on-line com de la tramitació presencial.

En qualsevol dels dos casos, juntament amb la documentació requerida s'haurà d'assenyalar l'ordre de preferència de les escoles desitjades. Es recomana assenyalar totes les escoles per tal de tenir més opcions d'obtenir plaça. Si no s'assenyalen totes, i no s'obté plaça en les indicades, s'entendrà que es renuncia a la plaça.

El 24 de maig es publicaran les llistes baremades, i el sorteig de places es realitzarà el 2 de juny de 2022 al Citilab.

 

Informació complementària:

  Acord de la Junta de Govern Local (inclou calendari i criteris de prioritat per al curs 2022-2023)

  Calendari de preinscripció i matrícula

  Places vacants per al curs 2022-2023 a les Escoles Bressol Municipals

 


Les vuit escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat posa a disposició de les famílies de la ciutat vuit escoles bressol municipals, per acollir i educar els seus fills i filles entre els 0 i els 3 anys, abans de l'escolarització obligatòria als centres d'educació infantil i primària. Aquest serveis s'adrecen, preferentment a les famílies treballadores de la ciutat, i depenen del departament d'Educació de l'Ajuntament.

EBM Arc de Sant Martí barri d'Almeda
EBM Cel Blau barri de Fontsanta-Fatjó
EBM Edelweis barri de Riera
EBM La Baldufa barri de Sant Ildefons
EBM La Trepa barri Centre
EBM Linda Vista barri de la Gavarra
EBM La Rosa dels Vents barri del Pedró
EBM Mag Maginet  barri de Sant Ildefons

 

Com a alternativa a les jornades de portes obertes, al canal de YouTube de l'Ajuntament de Cornellà podeu consultar una playlist amb un vídeo de presentació de cadascun dels vuit centres.

Consulta les adreces i telèfons de contacte de cada centre:

Directori d'equipaments municipals