Premis de la Mostra de Punts de Llibre 2021 i de la Mostra de Treballs de Recerca d'aquest curs

Més de 400 alumnes d'escoles i instituts de Cornellà s'han presentat a la Mostra de Punts de Llibre que l'Ajuntament de Cornellà organitza habitualment al voltant de la diada de Sant Jordi. Un jurat ha escollit els guanyadors i guanyadores de cadascuna de les 6 categories, segons l'etapa educativa dels estudiants, els quals veuen com la seva proposta s'imprimeix i es distribueix als centres escolars de la ciutat.

Les limitacions actuals de la pandèmia han portat a no celebrar com és habitual el lliurament de premis en un acte públic, però sí que podeu veure en el següent vídeo tots els premiats i alguns altres treballs que han quedat finalistes. El tema d'aquesta edició era l'Any Internacional de les Fruites i les Verdures.

 

Alumnes de secundària premiats a la Mostra de Treballs de Recerca

De la mateixa manera, també s'ha celebrat un any més la Mostra de Treballs de Recerca, que ens apropa a les investigacions que l’alumnat dels instituts de la ciutat ha desenvolupat durant el Batxillerat. La Mostra és també un reconeixement a la tasca desenvolupada tant per l’alumnat com pel professorat durant molts mesos, i on aborden estudis sobre diferents àrees de coneixement. L'organitzen l'Ajuntament de Cornellà i el Servei Educatiu del Baix Llobregat-V

En el vídeo que presentem a continuació els/les 25 participants ens expliquen breument quin ha estat el seu treball i les conclusions a les quals han arribat. Felicitats als/a les participants i especialment als/a les guanyadors/es d’enguany!