Projecció de 'Chavalas' a la plaça de Catalunya

Projecció de 'Chavalas' a la plaça de Catalunya
'Chavalas' (Filmax.com)

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat i els productors de la pel·lícula ‘Chavalas’, Bin Fang, Miguel Torrent (Balanç Mitjana Entertainment) i Marta Figueras (Promarfi) organitzen una projecció gratuïta per als veïns i veïnes de Cornellà avui dijous, a la plaça de Catalunya. El passi comptarà amb l'assistència de l'equip de la pel·lícula i les cornellanenques Carol Rodríguez Colás (directora), Marina Rodríguez Colás (guionista) i Eva Murgui (productora associada).

L'aforament està limitat d'acord amb les restriccions sanitàries vigents, i totes les invitacions es van exhaurir la setmana passada, poques hores després  d'anunciar-se la projecció per xarxes socials. Recordeu que la pel·lícula, distribuïda per Filmax, es projecta actualment als cinemes.

La ciutat de Cornellà és l'escenari principal on es va rodar 'Chavalas', guanyadora de el Premi del Públic i el Premi Movistar+ a la Millor Pel·lícula al Festival de Màlaga, i també compta amb la participació de nombrosos ciutadans i entitats de la ciutat. La pel·lícula ha estat produïda amb la col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, RTVE i TV3-Televisió de Calalunya.