Què fer aquest cap de setmana a Cornellà

El barri Centre celebra la seva festa amb activitats per a tothom
Què fer aquest cap de setmana a Cornellà
Festa de l'arbre i la Verge del Roser

Durant els mesos de setembre i d’octubre, els barris que encara no han celebrat les seves festes de barri durant la primavera, tenen les seves festivitats pròpies, abans que comenci el fred. Després de les festes de la Gavarra i del Pedró, ara és el torn del Barri Centre i la seva Festa de l'arbre i la Verge del Roser . Des del dijous 6 fins al diumenge 9 d’octubre, hi haurà activitats per a grans i petits en els seus carrers i places, concentrades, en la seva majoria, al camp de les Aigües.

L’Associació de Veïns del Casc Antic és la responsable d’organitzar aquesta festivitat i compta amb dues activitats tradicionals: la plantada de l’arbre de la tardor i la missa de la Verge del Roser. La Plantada de l’arbre de la tardor està previst que es realitzi divendres 7 d’octubre, a les 20.30 h, al camp de les Aigües. Pel que fa a la segona activitat tradicional, que és la missa en honor a la Verge del Roser, patrona del barri, serà diumenge 9 d’octubre, a les 12 h, a l’església de Santa Maria. Aquesta missa també compta amb una ofrena floral i l’actuació de la Coral Àuria.

Més enllà d’aquestes dues activitats, de divendres a diumenge hi haurà una vintena de propostes entre cercavila, botifarrada popular, torneig de petanca, degustació de sardines, exhibició de balls tradicionals i culturals i xocolatada. La majoria de les activitata es porten a terme al camp de les Aigües.

Podeu consultar el programa de les festes sencer, aquí.

A més aquest cap de setmana continuen les activitats a la carpa de l'Enfortir Cornellà.Totes són gratuïtes i la majoria no requereix inscripció prèvia. 

I la Sala Ramon Romagosa del Patronat Cultural i Recreatiu apuja el teló aquest diumenge amb una obra de renom “Buffalo Bill a Barcelona”, amb Ramon Madaula y Raquel Sans. L’obra començarà a les 19 h i les entrades tenen un preu de 10’75€. Ja sabeu que feu compra anticipada d’entrades, podeu beneficiar-vos d’abonaments especials. Heu d’entrar a www.entradescornella.cat o trucar al 93 377 02 12 (ext. 1462).