Restriccions a Catalunya i mesures Covid fins al 19 d'abril

El govern català ha acordat les noves restriccions a Catalunya que estaran vigents a partir de divendres, dia 9, i fins al 19 d’abril, després de les dades epidemiològiques registrades per Setmana Santa. El Procicat ha aprovat tornar al confinament comarcal.

Abans de Setmana Santa es va flexibilitzar la restricció de la mobilitat i es va aixecar el confinament comarcal sempre que els desplaçaments fossin amb la mateixa bombolla de convivència, però ara s’ha decidit fer marxa enrere. El que es manté des de fa mesos és el tancament perimetral de tota la comunitat.

Podeu consultar l'evolució de les dades epidemiològiques a través d'aquest enllaç del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya:

Dades COVID (Cornellà de Llobregat)

 

Consulteu AQUI més informació.

Certificat autoresponsable de desplaçament

Protecció Civil demana que els ciutadans omplin un certificat d’autoresponsabilitat en el cas que vulguin realitzar un desplaçament de força major o algunes de les excepcions de mobilitat previstes. Entre les causes de força major hi ha el desplaçament per anar a la feina, per motius mèdics o per cuidar una persona dependent, entre d’altres.

Certificat autoresponsable de desplaçament