Restriccions i mesures contra la Covid-19 a Cornellà a partir del 24 de maig

Les restriccions a Catalunya i les mesures contra la Covid-19 es continuen flexibilitzant, atès que la situació epidemiològica continua millorant les darreres setmanes. El nou decret emès per la Generalitat de Catalunya és vigent des del dilluns 24 de maig i durant les dues properes setmanes, fins al 6 de juny.

Després que s’aixequés del tot el confinament perimetral i el toc de queda nocturn amb la fi de l’estat d’alarma, des del 24 de maig hi ha més obertures i una reducció de les restriccions, sobretot pel que fa al sector de la restauració i l’oci, que poden allargar l'horari de 6.00 a 24.00 hores. L’aforament està limitat al 50 % i s’augmenta fins a sis el nombre màxim de persones per taula. A més, es restableix el consum a la barra, dret, sempre que es pugui mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres entre clients.

També es relaxa la limitació de les trobades socials: el màxim passa de sis a 10 persones. L’aforament en la cultura s’amplia fins al 70 %, amb un límit de 1.000 persones en interiors i 3.000 a l’exterior (el mateix límit que per a activitats esportives i religioses). I en comerços i a les universitats l’aforament màxim puja fins al 50 %.

 

Detall de les restriccions a tot Catalunya

 

Més informació

Podeu consultar l'evolució de les dades epidemiològiques a través d'aquest enllaç del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya:

Dades COVID (Cornellà de Llobregat)

 

 

RESOLUCIÓ SLT/1587/2021, de 21 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.