Saps què passa a la Torre de la Miranda?

Segueix tota l'activitat cultural de la teva ciutat al web "Què fer a Cornellà"

A Cornellà quan la ciutat s'enfosqueix, s'han detectat uns moviments estranys i unes llums de colors a dalt de la Torre de la Miranda. Què deu passar allà dalt? Si passeu per davant, alceu la vista a veure si veieu el Maginet i els seus ajudants Melquíades i Bernadet. De ben segur, que hi haurà moviments fins al 6 de gener, fins que el Mag Maginet s'acomiadi dels Reis Mags d'Orient.
Però aquestes dates nadalenques hi ha molt moviment a tot arreu. Ja fa dies que a molts racons de la ciutat hi ha animació al carrer per dinamitzar les compres, hi ha la Fira de Nadal, tallers familiars, pessebres, nadales i... el Nadal tot just acaba de començar! El dia 28 de desembre obrirà les portes el Campament Oriental del Mag Maginet a la Fira de Cornellà i el dijous 31 ens visitarà la Dona dels Nassos i altres capgrossos!

Falta molt poquet per acabar l'any i esperem que ja hagueu fet la carta als Reis, sinó no patiu que les bústies del Mag maginet estaran operatives fins al 4 de gener. I no us oblideu de penjar els vostres desitjos per al 2023 als arbres de la Fada Ondina! 

Bústies, Maginets de llum
i Arbres dels Desitjos

Com veieu, a la ciutat cada dia passen moltes coses i n'hi ha molt de moviment!

Si no us voleu perdre res del que passa a la ciutat, entreu al web:Què Fer a Cornellà

Seguiu tota l'actualitat a través de les xarxes socials:

  @queferaCornella

  @QFerACornella

  @queferacornella