Segon cap de setmana del Festival de Música De Prop 2021

Segon cap de setmana del Festival de Música De Prop 2021
Del 19 al 28 de novembre

Torna el Festival de Música de Prop, una iniciativa per acostar la cultura musical al carrer i actuar com a plataforma per a grups i joves talents. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, el Festival acull formacions musicals de diferents estils que repassaran ritmes de tot el món i de totes les èpoques, la gran majoria a l’aire lliure i totes gratuïtes, del 19 al 28 de novembre.

Podeu consultar tota la programació a l'agenda municipal o descarregar-la en un pdf.

 

Aquestes són les actuacions previstes
per a aquest cap de setmana:

DISSABTE, 27 DE NOVEMBRE

PLAÇA LLUÍS COMPANYS | 12.00 h | PIANO OBERT
Dissabte al matí trobarem al pianista cornellanenc Oscar Larios tocant el piano i disposat a cedir la tecla a tot aquell que vulgui acostar-s’hi.

SALA PADRÓ (Orfeó Catalònia, carrer Torras i Bages, 62) | 19.00 h
ÀNTEROS + AUDIOLEPSIA + EXXASENS EN CONCERT (Post-Rock, Post-Hardcore)
Calma i intensitat. Aquestes dues paraules, aparentment oposades entre si, són les que millor defineixen l’essència dels sons que podrem gaudir en aquest concert, amb tres bandes ja ben consolidades dins de l’escena catalana.
ACCÉS GRATUÏT | Reserva prèvia al correu: culturacornella@gmail.com (indicar nom, nombre d’entrades i telèfon de contacte).

 

DIUMENGE, 28 DE NOVEMBRE

PARC DE CAN MERCADER | 12.00 h | ROCK PER XICS EN CONCERT
Vine a gaudir de la festa del Rock and Roll amb tota la família. Un espectacle musical i familiar on es fusionen els grans clàssics del Rock amb el cançoner català, però sempre en clau de Rock.

PLAÇA DE L’ESGLÉSIA (Davant de Can Vallhonrat) | 12.00 h
CORS I CORALS DE CORNELLÀ A L’ESCENARI
Un concert format per quatre parts amb quatre identitats i veus ben diferenciades. Acomiadarem el Festival amb les veus de la Coral Nova Cornellà i Coral Auria, així com amb les del Cor Nova Tardor de Cornellà i Grup  Vocal Zetzània.

  

Aquí podeu veure la programació completa: