S'obre el termini per obtenir les invitacions gratuïtes per accedir al Campament Oriental del Mag Maginet

S'obre el termini per obtenir les invitacions gratuïtes per accedir al Campament Oriental del Mag Maginet
Per segon any consecutiu, el Campament serà a la Fira de Cornellà.

Des d'avui dimecres 15 de desembre es poden obtenir les invitacions gratuïtes per accedir al Campament Oriental d'aquest any, que tindrà lloc a la Fira de Cornellà del 28 al 30 de desembre de 2021 i de l'1 al 4 de gener de 2022.  Per això, s’haurà d’accedir al recinte de la Fira de Cornellà mitjançant entrada (invitació), que s'ha d'obtenir a través de la següent web

https://entradescornella.cat/ 

Notes importants: 

  • Del 15 al 19 de desembre les entrades podran ser adquirides per persones empadronades a Cornellà. A partir del dia 20 de desembre s’obre a tothom, tant persones residents a Cornellà com a fora. 
  • Com a màxim, podrà accedir a dins de la Fira de Cornellà un adult amb cada nen o nena, encara que és recomanable que sigui el nombre mínim d'adults possible, per poder donar opcions a més nens i nenes de la ciutat. Recordeu que cal mantenir les mesures preventives indicades contra la Covid-19.
  • Poden entrar a la tenda del Mag Maginet els nens i nenes entre 3 i 11 anys (ambdós inclosos). No hi haurà altres activitats (tallers, parades, etc.) a dins del recinte firal.

 

Quan i on serà el Campament?

El Mag Maginet rebrà els infants de Cornellà a la seva tenda els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2021 i 1, 2, 3 i 4 de gener de 2022.

Com l'any passat, serà dins de la Fira de Cornellà, de 17.00 a 21.00 hores.

iconfinder-location_211767.png  Fira de Cornellà (c. Tirso de Molina 34)

 

Més informació de les activitats de Nadal 2021 i Reis 2022

Consulta totes les activitats a l'AGENDA