Taller gratuït de còmic per a joves

S’impartirà tots els dimarts, des del 14 de maig i fins al 25 de juny, en el local de l’Oficina Jove, de 18 a 19.30 h.

Cornellà commemora aquest any el quarantè aniversari del Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà amb diferents activitats que destaquen el còmic i, en concret, el Cornèlic –la imatge de la Mostra del Còmic- en diferents àmbits de la nostra ciutat. D’aquesta manera, al llarg d’aquest 2024, les vinyetes seran molt presents, com ja va passar durant la Fira del Llibre i la Rosa (per Sant Jordi) amb una carpa exclusiva de vinyetes, i com passarà durant el Corpus 2024.

A més d’aquesta presència en actes municipals, també s’han programat activitats especials relacionades amb el còmic. Un exemple és el taller que comença demà dimarts 14 de maig i finalitzarà 25 de juny per ensenyar a crear un còmic.

El taller està adreçat a joves d’entre 12 a 18 anys que els agradi dibuixar i que vulguin millorar la seva tècnica per elaborar les seves pròpies creacions relacionades amb les vinyetes. És un curs gratuït, que s’imparteix tots els dimarts, de 18 a 19.30 h, a l’Oficina Jove, situada en el carrer de Mossèn Andreu, 17.

Formalitza la teva inscripció