Torna el Cornellà Creació amb una conferència amb Ignacio Ramonet, expert en geopolítica i estratègia mundial

En la seva ponència el proper divendres, 15 de setembre a L’Auditori de Cornellà, el convidat farà una radiografia del món. Continua impartint classes en la Sorbona de París. Des de 1990 a 2008 va dirigir l’edició francesa de Le Monde diplomàtique i després l’edició espanyola de la publicació. Cofundador de l’organització no governamental Media Match Global (Observatori Internacional dels Mitjans de Comunicació), també fundador i president d’honor de l’organització ATTAC i és un dels promotors del Fòrum Social Mundial de Porto Alegre.

Ignacio Ramonet és autor i coautor d’una vintena de llibres. La Era del conspiracionismo. Trump, el culto a la mentira y el asalto al Capitolio és l’últim publicat aquest mateix any 2023 on analitza els moviments d’insurrecció iniciats al Capitoli de Washington pels partidaris de Trump, o els més recents al Brasil.

Cornellà Creació Fòrum

El desembre de 2009 es donava el tret de sortida al Cornellà Creació Fòrum, una iniciativa emparada per l’Ajuntament de Cornellà i que des del començament va comptar amb el suport d’empreses de primer nivell. Un projecte que, catorze anys després, manté viu el seu esperit, posicionat com a punt de trobada i espai de diàleg, reflexió i anàlisi de temes cabdals per al nostre teixit socioeconòmic amb conferenciants de primera línia del panorama nacional i internacional.

Al llarg d’aquests anys, el Cornellà Creació Fòrum ha adoptat diversos formats des de conferències individuals, face to face, debats, combinant dinars amb esmorzars i tot amb un alt grau de fidelitat amb prop d’un centenar de ponents, més de deu mil assistents i més de cinquanta firmes patrocinadores.

Més informació a www.cornellacreacio.cat