Torna el programa "caps de setmana sense cotxes" amb més activitats i tallers relacionats amb el reciclatge

Amb "Els caps de setmana sense cotxes", l'Ajuntament de Cornellà continua apostant per la programació  d'activitats lúdiques i sostenibles als carrers tallats al trànsit els caps de setmana en horari d’11.30 a 13.30h,  aprofitant l'arribada del bon temps.

Els tallers i les activitats tenen la finalitat d’estimular la participació ambiental,  sensibilitzar i educar en favor del medi ambient, d’una manera vivencial i lúdica, afavorint també el treball en grup. L’objectiu és aconseguir una major sensibilització envers els principals reptes ambientals amb els que ens trobem la societat actual. Un dels eixos d'aquesta temporada està relacionat amb la recollida selectiva de residus i la campanya municipal 'Recicla+'.

Els tallers es realitzen entre 11.30 i 13.30 hores, i la programació d'activitats, amb escenaris diferents cada setmana, s'allargarà fins al 9 de juny

 

Des de 2018 el programa ha organitzat més de 150 activitats lúdiques familiars . Es tracta d’un programa  que vol potenciar l'ús dels carrers com a zones de lleure i oci per a la ciutadania, recuperant-los com a espais per viure i per conviure, on els protagonistes siguin els veïns i les veïnes.

FESTA DE RECICLATGE , DIUMENGE 19 DE MAIG

El matí del diumenge 19 de maig, al carrer de la Miranda, es farà una festa relacionada amb la campanya de conscienciació mediambiental que l’Ajuntament de Cornellà està desenvolupant per millorar les dades de reciclatge a la ciutat. És una activitat adreçada a totes les famílies.

Mapa dels carrers tallats al trànsit