Torna el Tecnoestiu al Citilab, del 28 de juny al 23 de juliol

Torna el Tecnoestiu al Citilab, del 28 de juny al 23 de juliol
Imatge: Citilab

Torna el Tecnoestiu del Citilab, l’activitat que cada estiu s’impulsa des del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i que es dirigeix als casals d’estiu, esplais i famílies que vulguin gaudir d’un matí d’aprenentatge vinculat a les noves tecnologies (STEAM), creativitat i diversió. El taller d’enguany, que té una durada de 3 hores, serà presencial i permetrà que les participants creïin una història breu a través de la programació i l’art digital.

  • programació i dibuix amb Snap! un giny tecnològic per convertir-lo en un pinzell màgic
  • elaborar una història col·laborativa emmarcada en la temàtica en l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 10: reducció de les desigualtats
  • compartir l'experiència al plató de televisió del Citilab.

 

Més informació al web del Citilab

 

Requisits i inscripcions

Per a inscriure's, cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que voleu assistir al Tecnoestiu, que ha de ser un matí de dilluns a divendres entre el 28 de juny i el 23 de juliol de 2021. L’activitat es desenvoluparà de manera presencial al Citilab durant el dia escollit, de 10 a 13 hores. Arribat el moment, es prendran les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries.

El preu és de 6 euros per participant. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 9 anys caldrà que nenes i nens vagin acompanyats d’algú més gran de 12 anys. L’activitat està oberta a casals d’estiu, esplais, famílies i grups particulars.