Tot preparat per a la Nit de Reis

Una cavalcada estàtica per donar la benvinguda als Reis d'Orient

L'arribada dels Reis d'Orient és una de les cites més esperades de l'any per als nens i nenes de la ciutat, així com per a la resta de la família.

Tot i les dificultats, els Reis Mags d'Orient han informat el Mag Maginet que aquest any també podran passar per Cornellà. Però serà una mica diferent: el dia 5 de gener, “plantaran” el seu seguici -les carrosses, amb el Mag Maginet i els seus col·laboradors i col·laboradores- en un carrer ampli del barri d’Almeda, l’avinguda del Maresme, de 18.00 a 21.30 hores. En aquest horari podreu fer un passeig per davant seu i saludar-los, des de la distància.

La zona estarà delimitada, per garantir la distància de seguretat, cal recordar que tots els majors de 6 anys han de portar mascareta i mantenir una distància d'1,5 metres entre famílies. La visita es podrà fer en un sol sentit i s'haurà d'iniciar des de la cantonada d'avinguda de la Fama amb carrer Tirso de Molina.

 

iconfinder-calendar-1291765.png 5 de gener de 2021

iconfinder-clock-time-309091.png De 18.00 a 21.30 hores

iconfinder-location_211767.png Avinguda del Maresme (entre Av. de la Fama i carrer de Sant Ferran)

 

 

Estigueu atents a les xarxes socials @queferacornella i @culturacornella, ses Majestat han anunciat que abans de l'inici, sobre les 16.00 hores, us faran arribar un missatge!

 

Missatge del Mag Maginet des del Campament Oriental