Un cap de setmana molt refrescant amb el Can Mercader Festival i el Sant Ildephon’s Festival

El carrer Avellaner torna a ser l’escenari d’una nova edició del Sant Ildephon’s festival Dissabte al vespre entre les 18 i les 23h amb una proposta refrescant per compartir en familia i gaudir d’activitats, música en directe i moltes sorpreses més, totes gratuïtes i a l’aire lliure, envoltades d’un espai típicament d’envelat d’estiu.

Es tracta d'una proposta per a totes les edats, ja que la seva programació inclou opcions per als més petits i també per al públic adult. Els primers a gaudir seran els més petits, amb un taller de contes (de 18  a 19 h), per a nens i nenes de més de 3 anys; i jocs de fusta i taller de tatuatges, de 18 a 21 h. Paral·lelament, hi haurà un taller de màgia (de 18.30 a 20 h) per donar pas al gran espectacle de Davig el Magow, PER A TOTES LES EDATS.

La música també tindrà un lloc destacat en aquest Festival on tindreu l'oportunitat de gaudir amb Levy Diaz el guanyador de La Voz Kids 2021 i representant d’Espanya al festival Eurovisió Júnior 2021. Pujarà sobre l’escenari del Sant Ildephon’s Festival a partir de les 21.30 h.La següent proposta musical començarà a partir de les 22.30 h i posarà el punt final a l’edició del Sant Ildephon’s Festival d’aquest any. Ismael González.

Però si voleu teni més informació, escolta els artistes i veure vídeos de les actuacions no us perdeu el butlletí cultural QUÈ FER A CORNELLÀ i les seves xarxes socials.

Música en directe al Can Mercader Festival

El certamen de rock i de música heavy se celebra aquest dissabte 22, a partir de les 19 h, al parc de Can Mercader. Vuit grups actuaran en els dos escenaris que ofereix aquest festival, amb entrada totalment GRATUÏTA.Vuit grups actuaran en els dos escenaris que ofereix aquest festival, amb entrada totalment GRATUÏTA.

 

 instagram.jpg QueferaCornella | facebook.png QueferaCornella |  QueFerACornella