Vine a fer esport salut! per començar l'any en forma

Començar l'any en bona forma és molt més fàcil amb la programació del "Vine a fer esport salut” que es desenvolupa de manera gratuïta als parcs i places de la ciutat, amb unes deu activitats setmanals i propostes específiques per al primer trimestre del 2022. 

El programa presenta un conjunt d’activitats dinamitzades per un tècnic que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i que ofereix diferents modalitats en funció de les condicions físiques de la ciutadania. Per exemple: Ànim10 (treball cardiovascular i condicionament físic general), Passos a Mils (rutes guiades per diferents barris de la ciutat), la Masterclass saludable a Can Mercader els dissabtes al matí i l'Entrenament Corresolid@ris adreçat a runners de qualsevol nivell. Amb caràcter mensual, hi ha altres activitats com un Entrenament Corresolid@aris especial a l'Estadi, o un Ànim10 especial a la ribera del riu.

Enguany, per controlar l'aforament i complir amb les mesures de seguretat marcades per la Covid-19, caldrà inscripció prèvia a:
https://esportsalutcornella.cat

 

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Departament d’Esports: 93 377 02 12 (Ext.: 1797)
vroldanv@aj-cornella.cat