Vols saber Què Fer per Setmana Santa a Cornellà?

L’Ajuntament de Cornellà ha elaborat una agenda d’activitats culturals, lúdiques i esportives amb la voluntat de donar possibilitats d’oci durant la Setmana Santa a tots els col·lectius: infants, jovent i adults amb garanties de seguretat i respectant totes les normes fixades per les autoritats sanitàries amb motiu de la Covid-19.

La iniciativa obeeix a la voluntat del consistori de reactivar l’activitat cultural i cívica a la ciutat, adaptant-se a les circumstàncies i a les actuals restriccions, alhora que es dona suport al sector cultural, un dels que més està patint la crisi sanitària. Per això, des de l’Ajuntament de Cornellà s’aposta per la cultura i el lleure amb programes com l’agenda Què Fer per Setmana Santa a Cornellà, que inclou una vintena de propostes lúdiques en espais oberts (parcs, patis escolars, gàbies i pistes esportives, rocòdrom, etc), i una sèrie de rutes per descobrir la ciutat i el seu patrimoni històric, artístic i natural. Així mateix, pensant en el col·lectiu més jove i en com la pandèmia ha reduït les seves possibilitats d’activitats lúdiques i/o esportives, des del consistori s’ha fet un esforç en organitzar accions coincidint amb el període de vacances escolars de Setmana Santa, a diferents espais de la ciutat de manera simultània i amb una oferta adequada als seus interessos.

El gruix del programa té lloc entre el 29 de març i l’1 d’abril, amb activitats gratuïtes i sense inscripció prèvia. No obstant això, l’aforament serà limitat i l’accés per ordre d’arribada.

Segueix tota l’activitat a Facebook i Instagram:

  @queferacornella  |  @CulturaCornella  |  @CornellaJove  |  @EsportsCornella
  @queferacornella  |  @CulturaCornella  |  @CornellaJove  |  @EsportsCornellaLlobregat

Cliqueu sobre la imatge per consultar tota la programació.