Xerrada de l’alcalde amb els nens i nenes del Consell d’Infants en l’inici de curs

Dijous a la tarda l’alcalde, Antonio Balmón, va realitzar una videoconferència amb els nens i nenes del Consell d’Infants de Cornellà per xerrar amb ells en aquest inici de curs tan incert i copsar les seves inquietuds i reflexions sobre la pandèmia que estem vivint. L’alcalde , els ha donat la benvinguda al nou curs i els ha animat a parlar de les seves impressions, vivències i experiències de la seva tornada a les aules. Un nou curs excepcional derivat de la situació que estem vivim, de retrobaments d’amics que feia molt que nos es veien, de compartir espais amb mesures de prevenció, etc.

Així els infants, conscients dels canvis necessaris en el funcionament a les escoles, han començat explicant aquelles anècdotes i primeres impressions d’un retrobament d’amics i professors a classe, la ventilació de l’aula, l’ús de la mascareta al pati, la neteja de les taules, els nous grups més reduïts, etc.

A continuació l’Alcalde ha proposat un torn de preguntes, propostes o idees d’aquells temes que més els  interessen. Els infants han començat a fer preguntes relacionades amb la incertesa de si aquest any podran gaudir de les activitats del Nadal ( Fira de Santa Llúcia, Fira de Nadal, Campament d’Orient, Cavalcada). Igualment han preguntat sobre la situació actual dels contagis  a la nostra ciutat, als barris, i a les escoles, i de quines dades es disposaven actualment a la ciutat.

L’Alcalde ha donat resposta a totes aquestes inquietuds, però sobretot els ha encoratjat i donat molts ànims per superar amb força aquests moments difícils i ha animat a treballar de valent a l’escola, llegir i sobretot, gaudir de moments d’oci i de la cultura que la ciutat els hi ofereix  amb els familiars i amics.

Finalment tots han estat d’acord en  la importància de que tots i totes siguem responsables i respectuosos amb les mesures de seguretat i prevenció que les autoritats sanitàries ens recomanen, per poder evitar contagis i preservar la salut.

Aquesta és la tercera vegada que Balmón realitza una trobada per videoconferència amb els infants des que es va iniciar la pandèmia.