8M, Dia Internacional de la Dona Treballadora

http://www.cornella.cat/files/contenidos/Dona/2020/DiaDonaTreballadora2020_web.pdfDiumenge es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora, i de manera genèrica, durant tot el mes de març, organitzem juntament amb el Consell de la Dona i diferents entitats de dones de la ciutat un ampli programa de propostes -- xerrades, exposicions, cinema, debats, música, esport—adreçades a tota la ciutadania amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar sobre la necessitat de lluitar per la igualtat de gènere.
Diumenge, es farà a primera hora del matí una cursa solidària, i a partir de les 12.30h farem l’acte central de la lectura del Manifest, davant de l’Ajuntament, amb representants d’equips esportius femenins de la ciutat. I a la tarda està convocada una manifestació a Barcelona com a acte central de les mobilitzacions.
Com sempre dic és important reivindicar i sortir al carrer, però és més important modificar actituds socials i personals al nostre dia a dia perquè realment es produeixi un canvi real en les futures generacions.