Allargar els dies d’estiu

Conversar amb els veïns i veïnes, compartir activitats i, gaudir, en definitiva, de petits moments d’alegria, és el que ens ofereixen les festes del barri Gavarra que es fan aquest cap de setmana. I arriben amb un bon grapat de propostes lúdiques, culturals i socials per a totes les edats, amb la voluntat d’impulsar la convivència i la comunicació.
La ciutat es nodreix d’aquestes iniciatives per estar viva. Les persones que durant tot l’any treballen a les entitats són el múscul de la nostra activitat cultural i impulsors de moltes iniciatives de caire solidari i comunitari. Us convido a passejar pels carrers del barri de Gavarra, a gaudir dels seus espais i a comprovar com predomina un ambient agradable i amistós.

D’altra banda, aquest cap de setmana comencen algunes activitats de la Setmana de la Mobilitat. En concret, demà es podrà participar en una visita guiada pel riu per conèixer la seva biodiversitat i, diumenge a les 10h, hi ha previst una pedalada popular pels marges del riu fins arribar a la platja del Prat.