Anem de Carnaval!

Ahir, Dijous Gras, va presentar-se a la plaça davant de l’Ajuntament, el tren del rei Carnestoltes convocant-nos sorollosament a la festa del Carnaval. Un punt d’inici per a la ciutat d’una cita tradicional que durant tota la setmana ja s’ha anat coent a les escoles, i que culminarà aquest dissabte amb la gran rua i el concurs de comparses.

El Carnaval és una festa ben especial, amb un to essencialment optimista, i que fins i tot, ens convida a perdre la vergonya. Als més petits els encanta i als més grans amb ganes de gresca, els dóna l’excusa perfecta per sortir-se de la rutina. Sobretot, és important que no falti el bon humor. I, en molts casos, arriba a ser impressionant la imaginació que demostren algunes disfresses.

La rua per la ciutat amb totes les comparses i entitats participants serà dissabte, a partir de les 17.30, al costat de la plaça de Catalunya. Us hi esperem, per gaudir-ne al màxim dels carrers inundats de fantasia durant tota la tarda. I recordeu que també hi ha moltes més activitats, sobretot per gaudir en família, com ahir va ser l’arribada del Rei Carnestoltes, diumenge al matí el carnaval infantil que organitza la Xaranga Sarau, per acabar Dimecres de Cendra amb el judici final, a la plaça de Catalunya.

Bon Carnaval a tothom!