Benestar, creixement i igualtat: claus del pressupost

Comencem 2018 amb nous objectius i projectes que es veuran sostinguts per un pressupost rigorós i prudent. Uns comptes amb els que mantindrem un ritme inversor coherent, gradual i realista d’acord amb les necessitats de la ciutat i el seu progrés; i cimentat, en els nostres recursos propis i les nostres forces, per no haver de dependre de ningú, per assegurar que tot el que posem en marxa es porta a terme i per poder oferir garanties d'estabilitat.
Sobre l'horitzó d'aquest any, unes línies de gestió molt clares: el benestar de les persones que viuen a Cornellà i avançar en la materialització d'una ciutat cada vegada més sostenible, més còmoda per viure-hi i més igualitària. Per a això, seguirem impulsant el projecte Cornellà Natura, que ens permetrà transformar la fisonomia d'eixos crucials de la nostra ciutat i generar nous espais de convivència i creativitat. Mantindrem l’ impuls a l'economia local i a l'ocupació, amb la creació de nous plans locals per a prop de dues-centes persones en atur de la nostra ciutat, o creant un pla de millora per a les rendes més baixes. El pressupost d’enguany creix en polítiques de família, en educació, en cultura, en la millora urbanística i en polítiques socials.
En definitiva, continuem el camí traçat a principis d’aquest mandat, sense deixar a ningú enrere, amb uns objectius molt clars i amb la mirada posada en l’estabilitat i el progrés per garantir el futur de les persones que viuen a Cornellà. I per fer-ho volem seguir comptant amb la complicitat de tothom que vulgui treballar en positiu en aquest il•lusionant projecte, amb el què volem fonamentalment configurar una ciutat plural i de progrés en la qual tots puguem sumar i gaudir.

Podeu consultar en aquest link les bases del Pressupost 2018.