Bon estiu

Estem en ple equador de l’estiu, a punt d’entrar en el mes d’agost, quan una gran majoria de persones gaudeixen d’un merescut descans. Uns passaran uns dies fora de casa seva, per anar a la muntanya, a la platja, conèixer nous espais o per estar uns dies al poble. Hi ha molta oferta per passar aquests dies, tenim per escollir.

En aquesta època en què tradicionalment desconnectem no ens podem oblidar de què aquest any no ha estat gens fàcil per a molta gent, la crisi econòmica està passant factura a moltes famílies, perquè algun membre està a l'atur, han vist reduïts els seus ingressos, o estan en una situació d’incertesa. No hi ha solucions miraculoses, però necessitem idees, propostes que malauradament no depenen de nosaltres, encara que tenim molta voluntat per tirar endavant, i el descans ha de servir per carregar piles i permetre'ns encarar amb força el final de l’estiu.

En el meu cas particular, intentaré descansar i desconnectar, si puc, per tal de seguir treballant per la meva ciutat i les persones que en ella viuen i treballen; malgrat que començaré aquesta mateixa setmana amb una intervenció quirúrgica, no greu però sí important per resoldre els problemes que vaig arrossegant des de fa uns dos mesos i mig, i que m’han provocat constants canvis en la agenda de treball programada. Després vindran els dies de recuperació que, per sort, coincideixen amb aquesta època en què disminueix molt l’activitat de la ciutat.

Aprofito des d'aquestes línies per agrair públicament les mostres d’interès que per la meva salut he anat rebent. Malgrat aquest inconvenient espero començar a ple rendiment a principis de setembre.

Bon estiu a totes i a tots, tant els que es quedin per gaudir de la ciutat com aquells que passin uns dies fora. Fins al setembre.