Bones festes!!!

Les festes nadalenques tenen un sentit molt especial, diferent a totes les altres que se celebren durant l'any, són aquelles que per tradició, cultura o religió, el nostre comportament no és el mateix, tenim ganes de gaudir de la companyia dels nostres familiars, amics, de tenir aquella conversa pendent, de llegir el llibre que feia temps volíem gaudir, de retrobar-nos amb amics; en definitiva, de compartir petits moments entranyables i d'encoratjar-nos per un futur millor per a tothom.
També poden ser moments complicats, moltes famílies ho estan passant malament, i no tothom podrà tenir tot allò que necessita ni que voldria. Treballem perquè la situació canviï, perquè les llars es tornin a il·luminar, perquè el somriure estigui present per sobre de les llàgrimes; però no està tot a les nostres mans. Tot i així, l'esperança no es pot perdre, ens hi hem d'aferrar, perquè estic convençut que amb esforç i voluntat, al final s'aconseguirà.
Fa uns dies, quan fèiem un petit reconeixement a les persones que han donat molt per aquesta ciutat, amb el seu treball diari, amb la seva dedicació, amb la seva lleialtat pel servei públic, vaig recordar que feia vuit anys, també a prop del Nadal, havia dit que per aquestes dates el més important no és allò que hi ha a sobre de la taula, sinó al seu voltant, les persones que volem, que estimem.
El meu desig per a l'any 2014 és guanyar amb l'esperança allò que desitgem, en mantenir la il·lusió de poder aconseguir els nous reptes, i perquè hi hagi més justícia social, més compromís i menys egoisme. Aquesta serà la meva carta que lliuraré al Mag Maginet per als Reis, que quan arribin a la nostra ciutat, s'adonaran del compromís social i implicació que hi ha al municipi i que faran tot el possible per intentar que hi hagi un bri de màgia per a cada llar.

En aquest sentit, una ciutadana m’ha enviat aquest vídeo, dient-me el següent:“Et faig a mans un vídeo tendre, emotiu i preciós treballat des de la nostra Ciutat. Està protagonitzat per gent compromesa que estima el voluntariat -i el practica- tan sovint com pot...  Et desitjo per a tu i els teus, el mateix somriure contagiós que a les imatges ens mostren el personal del nas vermell… Simplement una petita mostra d’aquest ampli compromís social i comunitari que existeix a la nostra ciutat....”

Us desitjo “Bones festes”, que les gaudiu plenament al voltant de les persones que voleu, de la ciutat, del que tenim i, com no, que l'any vinent segueixi viva en els nostres ulls l'esperança per fer realitat que el 2014 sigui un any intens i ple de més respostes i solucions, i amb menys interrogants i preguntes sobre com podem desenvolupar la nostra vida terrenal i quotidiana.