Càlid cap de setmana de Carnaval!

Aquest any ens ha tocat gairebé un carnaval d’estiu. Gaudir del moment, prendre’s la vida amb esperit optimista i perdre una mica la vergonya és el que ens trobarem amb totes les activitats, en especial, a la gran rua de dissabte, a partir de les 18 hores, a la plaça de Catalunya. Allà us esperen molts altres cornellanencs i cornellanenques disfressats i disposats a unes dosis mínimes de descontrol i de molta festa.

Però de fet el Carnestoltes passa uns quants dies amb nosaltres, ahir ja va donar guerra a davant de l’Ajuntament, i diumenge tindrà la cita infantil, que organitza la Xaranga Sarau, amb la rua pel casc antic des del migdia i animació, un cop acabi, de nou a la plaça de l’Església.

Permeteu-me també recordar que, amb l’entrada del mes de març, també es tornen a posar en marxa les activitats de dinamització en alguns dels carrers tallats dels diumenges sense cotxes. Cada setmana, en tres carrers que aniran canviant, jocs, activitats familiars i de sostenibilitat per omplir aquests carrers que durant unes hores podem recuperar per a les persones.

I també estrenem una idea nova, una prova pilot en dos quioscos de la ciutat que estaven tancats i s’han reformat per oferir un nou ús. D’entrada, al carrer Avet, una ludoteca infantil; i al carrer Catalans, un punt d’informació mediambiental. L’estrena també serà diumenge, entre 10 i 13 h, i després tindran un horari regular d’obertura a la ciutadania. Com dic, una prova pilot, recollida d’idees ciutadanes que volen contribuir a la millora del nostre espai públic.