Canvis en la Nit de Reis

Aquest dimecres és la Nit de Reis, un moment molt esperat durant tot l’any, i a Cornellà especialment estimat. Per a aquest 2022, ha comportat molt de temps de preparatius, amb molta cura, i d’acord amb totes les mesures de seguretat que els darrers mesos de pandèmia aconsellaven. Però, en les darreres setmanes, la situació general, per desgràcia, ha fet necessari replantejar-la i evitar el màxim possible les situacions en què es puguin aglomerar moltes persones.

 La seguretat de tots i totes és la nostra màxima prioritat com a Ajuntament, evidentment, sense renunciar al moment màgic de la cavalcada dels Reis, recorrent els carrers i avingudes de la ciutat. Però de nou, ha estat necessari adaptar la Nit de Reis a les circumstàncies actuals, no hi haurà espectacle d’arribada, ni tampoc rebuda en el balcó de l’Ajuntament, com estava previst inicialment, els Reis s’adreçaran als infants de Cornellà per mitjà de les xarxes socials el mateix dia 5 de gener a partir de les 17.00h.

Us prego que consulteu aquestes xarxes per tenir la informació de darrera hora d’aquesta intervenció i de com es planteja la Cavalcada: @culturacornella @queferacornella

El que no canviarà és el que ve després: que aquesta Nit, la fada Ondina, el Mag Maginet, els Reis i el seu seguici màgic, puguin visitar les llars dels infants de Cornellà a repartir regals, i com cada any un llibre, per ampliar la generositat de la il·lusió, l’esperança, i la força de cara al nou any.

Seguiu les indicacions del Mag Maginet i dels seus col·laboradors per donar una benvinguda molt càlida als Reis, aquest dia 5, i afegiu si és possible a les vostres cartes aquests desitjos: saviesa, força, llum... confiança en què, tot i els problemes d’avui, cada dia som un pas més a prop de deixar aquestes dificultats enrere.

LINK RECORREGUT A GOOGLE MAPS

Salut a tothom i bon any.