Cap de setmana que comença amb força

Aquest cap de setmana comença molt intens, aquest mateix divendres. Per un cantó, la cita del Cornellà Creació amb Daniel Innerarity, i al vespre, l’homenatge a José Cano i Esteban Cerdán, en què la ciutat els nomenarà regidors honoraris, a títol pòstum. Ja em vaig estendre dilluns, avui només recordar-vos que l’acte és a l’Auditori de Sant Ildefons, a les 19.30 hores.

I també aquest divendres comencen les festes de Fontsanta-Fatjó, les primeres festes de barri de l’any. En qualsevol ciutat, l’entorn del barri, l’entorn més proper quan sortim de casa, és el primer que ens dóna confiança i sensació de comunitat. Un barri –i Fontsanta-Fatjó també- és un mosaic de realitats, i les entitats que organitzen les festes, amb tot el que hi posen, activitats infantils, jocs, esport, balls... són les que construeixen a partir de totes les realitats aquesta sensació de comunitat i de benestar.

No ens aturarem aquí, tant dissabte com diumenge continuen les activitats, demà al migdia s’estrena l’exposició Cornellà Natura-Metròpolis Verda a la plaça d’Europa, i a la nit comença el comença el Festival de Arte Flamenco, l’edició que fa 34, amb, entre d’altres, Ginesa Ortega. Per a diumenge actuacions infantils al carrer, tallers als parcs, al Palau Mercader... un cap de setmana intens, amb força, familiar i sembla que amb bonança pel que fa al clima. Per tant, aprofitem-lo.