Carrers sense cotxes, carrers de vida

El diumenge, 21 de gener, posem en marxa una iniciativa nova a la ciutat amb la voluntat de que diferents carrers, en total setze, siguin espais sense trànsit rodat i permetin als seus veïns fer un ús lúdic i d’oci. Ho farem durant tot l’any, perquè volem recuperar els carrers com a espais públics de convivència col•lectiva, que ens permeti tenir nous àmbits de trobada i interacció, i alhora siguem respectuosos amb el medi ambient.
Els carrers o trams de carrer que es tallaran estaran sense trànsit rodat entre les 9 i les 14h, excepte pel pas dels veïns. Volem que tothom faci seu el carrer, per anar en bici, per jugar a jocs tradicionals, per poder seure i llegir, per pintar, per promoure activitats creatives o compartir espais de conversa...És a dir, fer qualsevol cosa que us vingui de gust des del respecte i el civisme.
És una experiència innovadora, un primer pas, meditat i impulsat en el camí cap a una ciutat cada cop més humana i sostenible i que vam definir en el projecte Cornellà Natura, que com a projecte global inclou un concepte de la ciutat més complex posant de relleu la vessant més natural, reordenant l’espai públic i reinterpretant el seu ús d’acord amb les necessitats socials.

Us esperem!
Consulteu en AQUEST enllaç els carrers que es tallen.