Castanyada i panellets, festes en família

Per als més tradicionals, aquest cap de setmana llarg és de Castanyada, panellets i festa de Tots Sants, o d’activitats relacionades amb el Halloween, per a altres. Diferents entitats i associacions organitzen activitats d’una o altra característica, com  Castanyades, encara que les temperatures siguin tan sorprenentment càlides per l’època, i activitats de lectura a les biblioteques de la ciutat, contes per a adults al Museu Palau Mercader, etc.

A part, cal mencionar també el Túnel del Terror, que organitzen els Espais Joves de la ciutat, adreçat a aquells que tenen entre 12 i 15 anys i que encara no poden ser partícips de les activitats de les Nits Insòmnia per edat, però que poden compartir la mateixa filosofia lúdica, saludable i participativa.

També hi haurà una celebració del Dia Internacional de les Ciutats, el diumenge 30 durant el matí, al costat de la carpa de l’exposició Enfortir Cornellà que hi ha a la plaça d’Europa. Tallers, activitats de dibuix, mostra de vehicles sostenibles... Un cap de setmana més d’activitats, especialment orientades al públic familiar, que ens demostra la vitalitat de la ciutat. Bon cap de setmana!