Comença la 18a edició del Festival de Pallassos!

Aquest diumenge començarà el Festival Internacional de Pallassos, la nova edició del ‘Memorial Charlie Rivel’ que des de 1984 s’acosta a la nostra ciutat, formant part ja del seu imaginari, del seu ADN, ja que ha crescut i madurat al costat de moltes generacions de cornellanencs i cornellanenques.

La programació és amplíssima, a la carpa de la plaça de Catalunya, als teatre i als espais públics, perquè l’essència del festival és arribar a tot arreu i fer partícip a tothom d’aquests espectacles. Pallassos i pallasses de tot el món venen a la nostra ciutat per reivindicar que poden transformar la realitat amb somriures, per fer entendre que l’humor, lliure, tendre, inspirador, és un llenguatge universal i capaç de captivar-nos. Diumenge 14, seran tres espectacles de carrer, a tres punts de la ciutat, per donar la benvinguda a aquesta edició.

Gràcies, a tots i totes, a tots els pallassos i pallasses que volen aconseguir que, com a mínim mentre ocupen l’escenari, la nostra vida estigui presidida per un somriure.

Web del Festival de Pallassos