Comprant en el comerç local tots guanyem

A partir de dimecres els carrers comercials de Cornellà tornaran a il•luminar-se amb els llums de Nadal, gràcies als comerços de la ciutat. Amb aquest acte simbòlic les nostres botigues de barri donen inici a una de les campanyes més importants de l’any, la de Nadal. Són un ampli grup d’emprenedors i emprenedores que cada dia aixequen la persiana per atendre les nostres necessitats i per oferir-nos qualitat, proximitat i confiança; adaptant-se als nous temps, en una època de crisi molt dura per a ells, que intenten sortejar amb il•lusió, voluntat i capacitat de treball; sumant esforços que compartim amb ells a través del Consorci i l’entitat Cornellà Compra a Casa.
En aquest camí, aquest any han preparat diferents iniciatives per incentivar les compres. Una de les més originals serà la que posaran en marxa el divendres, 14 de desembre, amb la Nit de Comerços Oberts: al voltant del mercat centre i el carrer Rubió i Ors s’instal•laran carpes on hi hauran botigues de tota la ciutat amb diferents ofertes, que estaran amenitzades amb música i gastronomia.
Però les iniciatives no s’acaben aquí, ni en aquesta època. Ells són oberts tot l’any i són un important motor econòmic, generadors de feina i d’activitat. Omplen de vida els carrers i ens ofereixen un servei de qualitat i proper; és just que els responguem amb complicitat, mitjançant un consum responsable i conscients que, si comprem a Cornellà, ens beneficiem tots.