Conèixer millor els nostres parcs

Des d’aquest cap de setmana es reprenen les activitats familiars als parcs de Cornellà, a Can Mercader i al parc del Canal de la Infanta. Es tracta de tallers, gimcanes, jocs, contes... amb el medi ambient i els mateixos parcs com a fil conductor. En aquestes activitats, a més de poder passar una bona estona en família també podem conèixer amb més detall com són aquests espais de natura que tenim a tocar de casa. No són illes tancades, el seu sentit és precisament actuar com a espais que espongen el tramat urbà, tenen sentit com a espai per a les persones, per a fer-hi activitats. Per això és important coneixe’ls i respectar-los, conèixer també el tipus de biodiversitat que contenen, com ens afecta, com hi hem de conviure...
Entre febrer i maig, i després entre setembre i novembre, cada diumenge hi ha activitats d’aquest tipus, a més de l’espai de la jugatecambiental de l’AMB, i el Mercat de Pagès, que ja porta tres anys funcionant amb molt bona acceptació.

A més a més, també tenim un cap de setmana amb bones propostes escèniques. Dues són a l’Auditori de Cornellà, avui a la nit amb la pianista i compositora Clara Peya, i demà amb el grup Jarabe de Palo. I comença la programació de sala del Cultura en Família, diumenge, a l’Auditori de Sant Ildefons, amb titelles especialment adreçades per als més petits. Una vegada més, no ens falten propostes per a tots els gustos.